O Nas

Gvant v BTC, Ljubljano in Slovenijo prinaša nov odnos do oblačil in drugačno obliko mode. Ljudem z odprtim življenjskim slogom, odgovornim odnosom do okolja ter izdelanim občutkom do družbe, ponujamo možnost drugačne izbire oblačil.

V Gvantu smo si namreč zastavili visok, a uresničljiv in v tujini že dosežen cilj, ki redefinira pojem »druga roka« ter sledi novim trendom v razvitih gospodarskih okoljih.

V najbolj mondenih svetovnih metropolah se v zadnjih letih pospešeno odpirajo vrata trgovin, ki na ogled postavljajo še sveže modne trende in oblačila, ki so malo ali sploh nerabljena.

Znane blagovne znamke (Boss, Mexx, Diesel, Tommy Hilfiger, Levi's…) in raznovrstni, tako sodobni kot vintage modni slogi, se v trgovinah kot je Gvant približajo vsem, ki želijo v svojo oblačilno podobo ujeti sporočilo odgovornejšega odnosa do sveta, ter hkrati izživeti svojo kreativnost.

Naša želja je posameznici in posamezniku ponuditi možnost drugačnega pogleda na svoj slog oblačenja. Raziskave kažejo, da je za večino ljudi eksperimentiranje s svojim slogom oblačenja težavno, za mnoge kar mučno.

Predvsem pa je za skoraj vse nakupovanje izbranih kosov oblačil, ki bi lahko nadgradili ali spremenili osebni modni slog, praviloma nedosegljivo drago. V Gvantu prav to spreminjamo in ponujamo možnost izbire neštetih modnih slogov po cenah, ki vas bodo spodbudile k pogumnim modnim odločitvam.

Nove možnosti, dostopne cene za oblačila, tudi priznanih znamk, ter sproščeno in finančno neboleče spreminjanje svoje modne vizualne podobe je naše delo, naš način življenja pa je, tako kot delo, tesno povezano z naravo. Skrb za okolje se prepozna tudi v odnosu do oblačil.

V okviru našega projekta želimo tudi v Sloveniji dvigniti zavest kupcev in jih v skrbi za okolje pozvati k uporabi in predelavi oblačil iz druge roke.